Sectoronderzoek: gezamenlijke impact met de SDG's

Waar legt jouw organisatie de nadruk op en welke SDG's passen daarbij? En als je naar jouw sector als geheel kijkt, is dat dan hetzelfde? De SDG QuickScan geeft jouw organisatie inzicht waar de meeste impact is te behalen.

Om mogelijkheden voor gezamenlijke impact in kaart te brengen en co-creatie te stimuleren onderzoeken we hoe activiteiten van bedrijfsleven, overheidsinstellingen, NGO's en wetenschap elkaar overlappen en kunnen versterken.

Vul nu de SDG QuickScan in en ontdek op welke SDG's jouw organisatie impact kan maken. Je draagt dan direct ook (anoniem) bij aan het sectoronderzoek! De resultaten delen we graag met je.

Start QuickScan

(5 minuten)

Sustainable Development Goals

Privacy

Wij vragen je om gegevens te verstrekken over je organisatie en onderwerpen die voor jouw organisatie relevant zijn om de resultaten van deze quickscan zo goed mogelijk in kaart te brengen aan welke SDG's jouw organisatie bijdraagt. Wij zullen de verzamelde informatie nooit publiceren of delen met derden zonder voorafgaande toestemming. Geanonimiseerde data kunnen wij wel gebruiken voor verder analyse voor publicaties en andere doeleinden.

Persoonlijke data zoals emailadress en telefoonnummers kunnen door ons gebruikt worden om direct contact met je op te nemen, of om je een SDG-gerelateerde nieuwsbrief te sturen - mits je deze optie hebt aangevinkt.

Wij gebruiken Google Analytics om inzicht te verkrijgen in het gedrag van websitebezoekers om zo de gebruikerservaring te optimaliseren.

Disclaimer

De SDG QuickScan is een product van Schuttelaar & Partners. Input voor de Quickscan is afkomstig van sdgcompass.org en is daarna zorgvuldig door ons bewerkt om de Quickscan te ontwikkelen. Schuttelaar & Partners stelt zich niet aansprakelijk voor de schade die wordt veroorzaakt door het afnemen van de Quickscan of door het delen van de resultaten van de Quickscan.